Back2basics meet & greet

Back2basics, het netwerk van procesbegeleiders, gaat uitbreiden. Om deze reden nodigen wij, samen met Rotterdam Sportsupport, geïnteresseerde procesbegeleiders uit voor een meet & greet sessie.

Back2basics gelooft in de waardevolle rol die de sport en haar verenigingen spelen en de positieve impact die ze hebben op mensen en op de samenleving in zijn geheel. Het vanuit een intrinsieke motivatie je verenigen met anderen vormt het hart van onze vitale samenleving en verdient alle steun. Daarbij geloven wij dat die steun alleen maar duurzaam effect heeft als de vereniging geholpen wordt in haar zelforganiserend en -lerend vermogen. Het Back2Basics sportnetwerk bundelt professionals die een passie hebben voor de sportvereniging en willen bijdrage aan het inspireren en begeleiden van sportverenigingen in hun eigen ontwikkelingen.

In deze sessie gaan we door middel van dialoog, groepsopdrachten  en rollenspelen kennismaken met elkaar. De geïnteresseerde procesbegeleiders krijgen een beter beeld van de Why How What van back2basics. Back2basics krijgt een beter  beeld van de Why How What van de geïnteresseerde procesbegeleiders. Aan het einde van avond kan je je officieel  aanmelden om lid te worden van het netwerk.

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 maart van 18.00 – 22.00 uur bij Rotterdam Sportsupport ( Olympiaweg 10, Rotterdam)  Klik op de afbeelding of hier om je aan te melden.

Contact
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hans van Egdom (hans.vanegdom@back2basics.nl) of Irene Dekker (irene.dekker@back2basics.nl)