Danny

Danny

Danny

Weet jij eigenlijk hoe leren nu precies werkt? En wat nu de beste manier is om iets nieuws onder de knie te krijgen? Als je deze vraag met nee moet beantwoorden dan is dat niet zo gek. Want daar zijn wetenschappers ook nog niet helemaal over uit. En precies dat is nu mijn fascinatie. Hoe werkt dit nu eigenlijk en wat moet je nu wel en wat moet je nu vooral niet doen als docent of leercoach? Ik ben Danny en al ruim 25 jaar zijn sport en leren een rode draad in mijn leven en werk. En in deze periode heb ik zelf gelukkig het nodige geleerd en vind ik het superleuk om dit aan anderen over te dragen of ze dezelfde ontdekking te laten doen die ik gedaan heb.

Die ontdekkingen heb ik onderweg gedaan tijdens mijn opleidingen; ik ben opgeleid als docent LO en als onderwijskundige. Daarnaast vooral ook tijdens mijn werk, bij opleidingsinstituten op MBO en HBO niveau, bij NOC*NSF en bij sportbonden, en ook bij andere sportorganisaties in binnen- en buitenland, heb ik ervaring opgedaan over het leren en opleiden in de sport.

Maar de meeste ervaring heb ik opgedaan in de praktijk. Bij het geven van trainingen, cursussen en opleidingen aan kinderen, jongeren, studenten en volwassenen, aan vrijwilligers en professionals. Telkens op zoek gaan naar ‘wat leert nu het beste’. Ik denk dat we binnen Back2basics daar een mooie formule voor gevonden hebben waar we je graag in meenemen.