Coaching

Coaching

Door doelgerichte teamcoaching stimuleren en versterken we de verbinding tussen teamleden. Dit doen we niet door symptoombestrijding, maar door echt de oorzaken aan te pakken. Naast teamcoaching bieden we individuele coaching. Je hoeft niet alles zelf te doen.
Samen kiezen we voor groei; als individu en organisatie.

Teamcoaching

Wij geloven in de kracht van verenigen en een verbindende samenleving. Door doelgerichte teamcoaching stimuleren en versterken we de verbinding tussen teamleden. Dit doen we niet door symptoombestrijding, maar door echt de oorzaken aan te pakken. De vooruitgang begint bij het achterhalen van de exacte hulpvraag.

Tijdens het proces reflecteren we het team op hun eigen en gezamenlijke talent. We zorgen ook dat teams zich ontwikkelen om zelfvoorzienend te worden. Het gaat ons namelijk om sterke, zelfstandige teams die wendbaar kunnen inspelen op toekomstige uitdagingen. Kortom: we zorgen dat teams zichzelf ontwikkelen om zelfvoorzienend te worden.

We handelen vanuit onze eigen visie: vanuit de bedoeling, waarderend, mensgericht en met speciale aandacht voor cultuur (ontwikkeling). We associëren ons nadrukkelijk met sport en sportteams en verrassen onze klanten met de metaforische kracht en unieke locaties. Topsporters worden ingezet ter inspiratie en unieke inkijk in teamprocessen.

Met onze teamcoaching begeleiden we organisaties zichtbaar en voelbaar vooruit. Wat is het beste team waarin je ooit actief was? Hoe zou je het vinden als je huidige team ook zo functioneert? Samen laten we de verenigkracht floreren.

Bestuurscoaching

Ieder team verdient een coach, zodat het team optimaal kan presteren. Specifiek voor besturen van verenigingen ontwikkelden we bestuurscoaching. We hebben hiervoor de handen ineen geslagen met de KNVB en Courius. Onze gezamenlijke aanpak wordt door de bestuurders beoordeeld met een 8,7! Check hieronder onze animatie om te kijken wat bestuurscoaching voor jullie bestuur kan betekenen.

Oranje pijl naar beneden

Individuele coaching

Wil je jezelf ontwikkelen en beter worden in je vak? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, maar ziet jouw werkgever het nog niet? In het bedrijfsleven wordt van ons verwacht deze vraagstukken zelf op te lossen. Terwijl we op het sportveld dagelijks ervaren dat een coach nodig is om verder te komen.

Je bent druk met werk, het gezinsleven, sociale contacten en tussendoor nog even sporten. De ballen worden met links en rechts in de lucht gehouden. Hoe organiseer je het allemaal? Zou je dingen anders kunnen/willen doen? Wat is het effect van jouw keuzes? Je hoeft niet alles zelf te doen. Schakel een coach in, sta even stil en stel nieuwe doelen met gerichte acties. Kies voor groei; als mens en organisatie.