Onze B2B professionals

We stellen graag onze Back2Basics professionals aan je voor.

Hans van Egdom

Hans van Egdom heeft de ALO, doctoraal bewegingswetenschappen en postacademische opleiding sportmanagement met succes afgerond. Al twaalf jaar is hij directeur van zijn eigen adviesbureau Van Egdom Consultancy. Hans publiceert regelmatig in vakbladen over het snijvlak van sport, gemeente en onderwijs.
Hij begeleidt verschillende processen waarin innovatie, vernieuwing en/of samenwerking cruciaal is. Zo begeleidde hij vijf NOC-NSF proeftuinen in het kader Vernieuwend Sportaanbod, adviseerde hij verschillende gemeente bij de invoering van combinatiefuncties en ondersteunde hij drie projecten in het kader van Sport Lokaal Samen van de VSG.
Daarnaast ondersteunt hij gemeenten (Nijmegen, Woerden, Den Bosch, Arnhem, Tilburg), landelijke sportorganisaties (NOC-NSF, KNZB, KNGU, KNBLONL, KNVB) en de MBO raad bij innovatie, organisatie – en beleidsontwikkeling. Hij doceert aan de opleidingen voor combinatiefunctionarissen, sportambtenaren en sportcoördinatoren in het MBO. Daarnaast is hij kerndocent bij de VSG academie.