Over ons

Ons talent
Zwarte pijl naar beneden

Aangenaam, Back2Basics. Een netwerkorganisatie met als missie; de wereld verenigen. Wij geloven namelijk in een verbindende samenleving en de kracht van verenigen. Dagelijks streven wij ernaar om professionals, teams, organisaties en bedrijven te ondersteunen en de verenigkracht te vergroten.

Door onze jarenlange ervaring met verenigen binnen verenigingen en bedrijven (in alle soorten en maten) hebben wij geleerd wat werkt en wat niet werkt. Niet alleen bij sportorganisaties, maar ook voor maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven waar het gedachtegoed en de sportmetafoor goed aanslaat.

Dit doen we met een bevlogen team van zo’n 30 professionals die het gedachtegoed omarmen. Samen empoweren wij organisaties om de filosofie eigen te maken.

Het proces van verenigen is eveneens belangrijk om scherp te houden waarom jouw team of organisatie bestaansrecht heeft en op aarde is. Het houdt je scherp op de bedoeling.

Zwarte pijl naar beneden

De 30 gezichten van Back2Basics

Back2Basics kent een netwerk van zo’n 30 professionals. Wij verschillen in achtergrond, maar versterken elkaar in het uitdragen van de Back2Basics filosofie. Het is onze dagelijkse ambitie om deze filosofie succesvol toe te passen binnen jouw vereniging of organisatie.

We worden sterk gedreven door de overtuiging dat “verenigen” één van de krachtigste organisatiemechanismen is. We omarmen en delen ons gedachtegoed, met het hart op de juiste plaats.

Iedere professional heeft zijn/haar eigen specialisme. Door continu kennis en ervaring met elkaar te delen werken we ook aan onze eigenlijk ontwikkeling.

Oranje pijl naar beneden