Training presentatievaardigheden

Basiscursus presentatievaardigheden
Zwarte pijl naar beneden

training presentatievaardigheden
(5-daagse)

Het presenteren aan groepen is voor de ene professional een cadeautje, voor de ander een nare bijkomstigheid. Een goede presentatie is voor een groot gedeelte te leren. Vanuit onze visie beginnen we bij de bedoeling, ofwel wie ben je en welke verhaal wil je vertellen?

In vijf dagen werken we vanuit een persoonlijke basis aan de wijze waarop je het verhaal vertelt. Hierbij maken we gebruik van de driehoek; verhaal, verteller en publiek. Deze drie ingrediënten ga je allereerst leren kennen. Vervolgens maak je voor jezelf de ideale mix. Sommige vertellen het verhaal liever vanuit een camera die op afstand de wereld laat zien. Anderen geven inzicht in de verteller; de interne camera in je hart, buik en hoofd.

In deze vijfdaagse basiscursus worden de deelnemers uitgenodigd zich open te stellen voor nieuwe inzichten, zichzelf te ontwikkelen maar vooral soft skills aan te scherpen. In een afwisselend programma met theorie, rollenspelen en dialoog worden de deelnemers optimaal in hun eigen “denk en doe-stand” gezet.

Individueel

Bij minimaal 6 deelnemers
1000 ex BTW
  • Deelname vijf cursusdagen (9.30 – 16.30 uur)
  • Lunch
  • Syllabus – gebruikte sheets

In company

Maximaal 12 deelnemers
10000 ex BTW
  • Deelname vijf cursusdagen (9.30 – 16.30 uur)
  • Mogelijkheden voor maatwerk o.b.v. organisatie kernmerken
  • Syllabus – gebruikte sheets