Skip to main content

Doe de Back2Basics scan

Jouw startpunt voor ontwikkeling

De Back2Basics scan

Een organisatie functioneert op basis van een goede bedrijfsvoering. Maar wij geloven dat goed presterende organisaties die van betekenis zijn voor de medewerkers en positieve impact hebben op onze planeet, vooral ook aandacht besteden aan de cultuur. Wij hebben dat vertaald naar het actieve begrip “verenigen”, dat verder gaat dan samenwerken.

Bij verenigen gaat het om het proces dat zorgt voor een grote verbondenheid, betrokkenheid en gezamenlijkheid in de organisatie. Als dat er is, kan de organisatie alles aan. Het vermogen van de leden van de organisatie om zichzelf te verenigen waardoor je sneller en beter tot resultaten komt, noemen wij de “verenigkracht”.

Om een indruk te krijgen van de verenigkracht van een organisatie hebben wij de Back2Basics Scan ontwikkeld. Een vragenlijst rond 8 voor het functioneren en de cultuur relevante thema’s. Deze wetenschappelijk gevalideerde scan levert organisaties een snel inzicht in de heersende cultuur samengevat in de verenigkracht. Waarna de organisatie zelf of met behulp van een procesbegeleider aan de slag kan met verbeter- of ontwikkelprocessen.

De Back2Basics Scan maakt het onzichtbare zichtbaar en vergemakkelijkt een aanpak op de onderstroom in de organisatie. Voordelen van de Back2Basics scan:

  • Startpunt van ontwikkeling
  • Input vanuit de organisatie
  • Focus op cultuur van de organisatie
Back2Basics aanvragen scan fotografie

Vraag nu de scan aan

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ongeldige invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Ongeldige invoer