Skip to main content

Team coaching

Het effectief verbinden van teamleden

Vallen de prestaties van het team tegen? Zijn er veel veranderingen in de organisatie waar het team lastig mee kan omgaan? Of wellicht het missen van eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel? Of heb je het idee dat er meer uit het team te halen is?

Het begint allemaal bij de onderlinge verbondenheid van de mensen in het team. Door doelgerichte team coaching, stimuleren en versterken we de verbinding tussen teamleden. Met elkaar zorgen we voor een positieve beweging. We focussen op talent, van het individu en het team.

Dienst Team coaching klappende mensen
Vector rode circkel
Vector rode circkel
Sociaal domein Team coaching

Sterke, zelfstandige teams

Met onze team coaching begeleiden we organisaties zichtbaar en voelbaar vooruit. Wat is het beste team waarin je ooit actief was? Hoe zou je het vinden als je huidige team ook zo functioneert?
Het gaat ons namelijk om sterke, zelfstandige teams die wendbaar kunnen inspelen op toekomstige uitdagingen. Kortom: we zorgen dat teams zichzelf ontwikkelen om zelfvoorzienend te worden.

Naast team coaching bieden we organisatie ontwikkeling en individuele training. Je hoeft niet alles zelf te doen. Samen kiezen we voor groei; als individu en organisatie.

Waarom Back2Basics

Bewezen methoden

Wij delen kennis via trainingen, coaching, advies en procesbegeleiding en voegen structureel waarde toe. Onze beweging maakt een verschil in het leven van mensen en onze maatschappij.

30+ jaar ervaring

Ruim 30 jaar ervaring en gericht onderzoek sinds 2011 ligt aan de basis van de Back2Basics beweging. Samen met ons groeiende netwerk aan professionals weten wij wat werkt en niet werkt.

Altijd in co-creatie

Wij empoweren mensen, teams en organisaties om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we samen, in co-creatie. Wij werken agile en hebben na afsluiting van een project een beweging gecreëerd.

Positieve samenwerking

Wij werken met passie en gedrevenheid. Door onze positieve aanpak doorbreken wij bestaande patronen en creëren we een cultuur van openheid, vertrouwen en samenwerking.

Aan de slag met
team coaching?

Wij denken graag mee wat we voor jouw team kunnen betekenen.

Maatwerk training aanvragen

Om beweging voor elkaar te krijgen is in iedere situatie anders. Onze in company trainingen zijn maatwerk, hebben een focus op human skills en we maken gebruik van specifieke experts en docenten.
Call to Action fotografie founder Hans
Vector blauwe circkel
Vector blauwe circkel

Grote veranderingen beginnen klein

Wij zijn ervan overtuigd dat er een beweging nodig is om de verbinding tussen mensen in onze samenleving te vergroten. Als de verbinding groot is, werken mensen, teams en organisaties beter samen. En hebben zo een groeiende impact op onze maatschappij. Hierbij vormen kleine veranderingen de opmaat naar grote successen.

Over Back2Basics

Het verhaal van Back2Basics start in 2011. Onze netwerkorganisatie werd opgericht om de wereld te veranderen. Wat begint als een methode voor het vergroten van de betrokkenheid binnen sportverenigingen, groeit uit tot een aanpak voor alle type organisaties in het sociale domein. Met als doel: de samenleving verbinden.

Over Back2Basics founders fotografie
Vector rode circkel
Vector rode circkel

Opdrachtgevers

Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Logo NOC*NSF
Logo Gemeente Den Haag
Logo Jeugdzorg Nederland
Logo KNVB
Logo Achterhoek in Beweging
Logo CNV
Logo Leger des Heils
Logo NEOS
Logo ABU
Logo Playing for Success
Logo Expertisecentrum Voortgezet Onderwijs & Topsport

    Samen
    in beweging komen?