Skip to main content

Organisatie ontwikkeling

Een sterkere organisatie realiseer je samen

Loopt de organisatie vast, is er behoefte aan een (cultuur)verandering of wil je van een 7 een 9 maken? Back2Basics begeleidt jouw organisatie om weer met elkaar resultaten te behalen.

Daarvoor zul je je als organisatie moeten verbinden. Dit betekent samen met energie werken aan dat wat je wilt bereiken. Systemen, patronen, processen en structuren weer op elkaar afstemmen. Met elkaar samenwerken en iets voor de ander doen.

Dienst organisatie ontwikkeling met klappende mensen
Vector rode circkel
Vector rode circkel
Zelflerende organisatie

Een zelflerende organisatie

We begeleiden niet alleen bij het oplossen van problemen binnen organisaties. Maar vergroten ook het oplossend vermogen van de organisatie. Zo leert de organisatie hoe zij zich voortdurend opnieuw kan aanpassen en verbeteren. Met andere woorden: Leren te leren.

Naast organisatie ontwikkeling bieden we teamcoaching en individuele training. Organisatie ontwikkeling, team coaching en training vertserken elkaar in het in beweging en ontwikkeling krijgen van organisatiess. Om inzicht te krijgen wat het startpunt van ontwikkeling is voor je organisatie, bieden we een Back2Basics scan aan.

Waarom Back2Basics

Bewezen methoden

Wij delen kennis via trainingen, coaching, advies en procesbegeleiding en voegen structureel waarde toe. Onze beweging maakt een verschil in het leven van mensen en onze maatschappij.

30+ jaar ervaring

Ruim 30 jaar ervaring en gericht onderzoek sinds 2011 ligt aan de basis van de Back2Basics beweging. Samen met ons groeiende netwerk aan professionals weten wij wat werkt en niet werkt.

Altijd in co-creatie

Wij empoweren mensen, teams en organisaties om zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we samen, in co-creatie. Wij werken agile en hebben na afsluiting van een project en/of proces een beweging gecreëerd.

Positieve samenwerking

Wij werken met passie en gedrevenheid. Door onze positieve aanpak doorbreken wij bestaande patronen en creëren we een cultuur van openheid, vertrouwen en samenwerking.

Aan de slag met
organisatie ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten.

Maatwerk training aanvragen

Om beweging voor elkaar te krijgen is in iedere situatie anders. Onze in company trainingen zijn maatwerk, hebben een focus op soft skills en we maken gebruik van specifieke experts en docenten.

Call to action foto founder hans
Vector blauwe circkel
Over de Back2Basics beweging
Vector blauwe circkel

Grote veranderingen beginnen klein

Wij zijn ervan overtuigd dat er een beweging nodig is om de verbinding tussen mensen in onze samenleving te vergroten. Als de verbinding groot is, werken mensen, teams en organisaties beter samen. En hebben zo een groeiende impact op onze maatschappij. Hierbij vormen kleine veranderingen de opmaat naar grote successen.

Over Back2Basics

Het verhaal van Back2Basics start in 2011. Onze netwerkorganisatie werd opgericht om de wereld te veranderen. Wat begint als een methode voor het vergroten van de betrokkenheid binnen sportverenigingen, groeit uit tot een aanpak voor alle type organisaties in het sociale domein. Met als doel: de samenleving verbinden.

Over Back2Basics founders fotografie
Vector rode circkel
Vector rode circkel

Opdrachtgevers

 • Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
 • Logo NOC*NSF
 • Logo Gemeente Den Haag
 • Logo Jeugdzorg Nederland
 • Logo KNVB
 • Logo Achterhoek in Beweging
 • Logo CNV
 • Logo Leger des Heils
 • Logo NEOS
 • Logo ABU
 • Logo Playing for Success
 • Logo Expertisecentrum Voortgezet Onderwijs & Topsport

  Samen
  in beweging komen?